Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Кузнецов Д.




Про гру:

Напередодні звітного туру команди знаходилися на одному щаблі у Суперлізі. При цьому, гравці «ЛСТМ» уже додали собі переможного настрою, за тиждень до туру переконливо пройшовши до півфіналу Кубка Волині.

Непогано все починалося для «будівельників» і у звітному протистоянні. Голкіпер «ЛСТМ» Віталій Глушко хорошим вкиданням вивів віч-на-віч з воротарем Олександра Неделюка, а той з другої спроби таки заштовхав «кулястого» у сітку воріт – 0:1. Утім, пропущений гол не «посадив» батарейки «торпедівців», і ще в першому таймі вони зуміли переламати гру. Спочатку ударом з близької відстані зрівняв рахунок Дмитро Рожко. А уже за дві хвилини Віталій Глушко зіграв за межами карної зони руками. І хоча за це отримав лише жовту картку, суворого покарання не уникнув – блискучий удар зі штрафного вдався Сергію Віхруку, а м’яч залетів у самісіньку «дев’ятку» воріт «ЛСТМ» – 2:1. «Будівельники» активізувалися та створили чимало моментів для взяття воріт, а зрівняти рахунок змогли після виходу на майданчик Тараса Кабанова. Гренадер «ЛСТМ» чудово підіграв Михайлу Зайчуку, який не залишив шансів голкіперу – 2:2.

Другий тайм розпочався із невеличкого сумбуру, яким скористалися гравці «Торпедо»: м’яч дістався Олегу Кодлубаю, який несподіваним ударом з носка «прошив» Глушка – 3:2. Підопічні Анатолія Мищука здорово грали від результату, раз за разом не реалізовуючи небезпечні контратаки (зокрема, шанси забити були у Рожка та Кодлубая). Проблеми в «Торпедо» почалися лише в останні хвилини, коли гравці «ЛСТМ» пішли грати п’ять польових. При цьому «будівельники» знову-таки могли пропустити від Олега Кодлубая, однак і не використали хороші моменти Ігор Махнюк та Роман Філь. Наприкінці матчу своє слово сказали надмірні емоції, а Олександр Неделюк та Роман Філь отримали по другій жовтій картці. А «Торпедо» святкувало третю перемогу в чемпіонаті та суттєво підвищило свої шанси на суперліговий плей-офф.