Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Крачунова А.




Про гру:

 Перший матч Регулярного Чемпіонату Волині у Четвертій Лізі вже у Новому 2020 році відбувся між «Луцьк-центром» та «Клевер Сторс». Тільки встиг пролунати свисток, який сигналізував про початок зустрічі і за кілька миттєвостей на табло загорілась одиничка навпроти команди гостей. А саме разюча атака у виконанні «Клевер Сторс» і перший удар  Юрія Сметани виявився результативним.  Швидкий гол ввів «в ступор»                                            «центровиків», які явно не очікували на такий перебіг подій.

А вже згодом отямившись ринули вперед відіграватись та провели  ряд небезпечних атак, але в рамці впевнено діяв голкіпер. Та все ж Роман Юсюк, потужним ударом після розіграшу кутового зрівняв рахунок у матчі 1:1. Відновити перевагу  згодом вдалось  Івану Скріпченко – гравцю команди «Клевер Сторс» прицільним ударом  зі штрафного,  якому не змогла завадити, а ні стінка, а ні голкіпер - Дмитро  Якобчук.

Жвавіше і без розкачки другу «тринадцятихвилинку» розпочали гравці «Луцьк-центру», які були у ролі наздоганяючих. Про що свідчить сольний прохід і влучний удар низом Сергія Чопа, повз виставлену ногу Артема Данієляна – голкіпера «клеверців».

«Запалу» підопічним Віктора Зайця хватило не на довго. Хаотичність та неорганізованість у захисті господарів майданчику, дозволили суперникам  цим скористатись. Юрій Матвійчук покарав опонентів за ряд помилок біля власних воріт та безпомилково переправив «кулястого» у сітку.

Гостям вдалось вгамувати гру, та грати по рахунку, який їм був комфортний. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу «Клевер Сторс» із рахуноком 3:2.