Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Крачунова А.




Про гру:

Цікавий і видовищний матч побачили глядачі, які завітали на матч «Стир» Демидівка – ФК «Хавест». З перших секунд номінальні господарі майданчика «взялись» до справи,  повівши у рахунку вже на третій хвилині зустрічі. Капітан команди «Стир» - Сергій Цимбалюк, приборкав «селект» у чужому штрафному та влучно пробив по воротах. Згодом цікава «багатоходівка» від рівенчан вивела віч-на-віч Василя Пастуха з голкіпером і перший не схибив, покотивши м’яч повз Віталія Котяя – голкіпера «Хавест».

Гості зуміли дещо заспокоїти гру, провівши декілька небезпечних атак на ворота Юрія Ковальчука  - голкіпера «Стиру». Помилка на виході з воріт, того ж Юрія Ковальчука, здавалось у простій ситуації, яка «не віщувала біди», призвела до пропущеного голу, автором якого став Назар Юхімюк.

Хлопці зі Стиру, взялись виправляти чудернацьку помилку свого колеги та «дожали» суперників. Олег Левінський, який отримав передачу-«цукерочку» від свого партнера, мав лише не схибити по воротах з вигідної позиції, що йому і вдалось 3:1. І знову усіх здивував голкіпер «Стиру» наступивши «на ті ж самі граблі» - залишивши ворота пустими, а Андрій Юхімюк мусив  переправити м’яч у пусті ворота, з чим і впорався 3:2.

Друга половина зустрічі була «скупішою» на голи, але не на емоції, які вирували на майданчику. Ініціатива переходила з рук у руки. Впевнено у рамках діяли голкіпери обох команд. Команди зменшили обороти.  Здавалось, що гра  так і завершиться. Але Юрій Яковлєв вніс корективи у гру, несподівано для суперників пробивши по воротах 3:3.

На фінальний штурм кинулись обидва колективи. Могли забивати як одні, так і другі. Але прозвучала сирена та фінальний свисток арбітра, які зафіксували «бойову» нічию 3:3.