Гра


1: 3

Удари по воротах:

7
:
18

Удари у рамку воріт:

3
:
10

Сейви:

7
:
2

Фоли:

2
:
0

Бас Назарій, Леончук Олександр, Бугайчук Сергій




Хронометрист / Делегат:

Катеринюк О./ Кузнецов Д.




Про гру:

Ще торік обидва колективи ходили в середняках Третьої ліги чемпіонату Волині, а цього року у на щабель вищому дивізіоні вони – на різних полюсах турнірної таблиці. З цікавим підсиленням під орудою досвідченого Олександра Антонюка «Акцент» ще не втрачав очки у сезоні, а «Татрафан» навпаки, не знав радощів перемоги.

Приблизно на рівних з передматчевими розкладами розвивався і сам поєдинок. Номінальні господарі намагалися показати свої найкращі вміння, а гравці «Акценту» холоднокровно користувалися помилками суперників. Уже на 2-й хвилині матчу рахунок після розіграшу кутового хорошим ударом відкрив Дмитро Кисляк. А у середині тайму свій шанс у карній зоні «Татрафану» використав Роман Крот, який і встановив підсумковий рахунок першої половини гри – 0:2.

У другому таймі ситуація не змінилася, а «Акцент» по-лідерськи створював хороші можливості, тож Дмитру Притулюку в рамці «Татрафану» довелося добряче попрацювати. Двічі – після ударів Івана Солованюка та Романа Крота – досвідченого воротаря виручала поперечина його рамки. А на 21-й хвилині інтрига в матчі відновилася після того, як ворота «Акценту» розстріляв із середньої дистанції Сергій Шкрет. Щоправда, лідери Другої ліги швидко включилися в гру на повну та зусиллями Андрія Кальчика відновили статус-кво – 1:3. До фінального свистка змін на табло не було, тож «Акцент» продовжує ідеальний хід у чемпіонаті області та уже в наступному турі може забезпечити собі золоті медалі регулярної першості.