Гра


4: 10

Хронометрист / Делегат:

Катеринюк О./ Кузнецов Д.




Про гру:

Непогано розпочався новий рік для команди «Joma». Підписавши наддосвідченого футбольного та футзального бомбардира Романа Степанова, підопічні Тараса Шевченка приємно здивували ще минулого тижня, вибивши з Кубка Прогресу «Акцент», тож розраховували на успіх і в поєдинку з «західняками».

Обидві команди досить активно почали матч, діючи на високих швидкостях та створюючи серйозні гольові нагоди. А забити вдалося представникам іспанського спортивного виробника – на 5-й хвилині точний удар вдався Вахтангу Машаві. Ще за хвилину «біло-сині» подвоїли перевагу «гренадерським» голом – Роман Степанов скинув, а Віталій Тележинський пробив точно у ціль – 0:2. Одразу ж відквитати один м’яч за «Вест Сайд» міг Олег Борисюк, однак замість цього номінальні господарі отримали ще два голи у власні ворота після точним пострілів Володимира Криська та Івана Редька. А от опонентам ніяк не вдавалося розпечатати Віталія Євпака, який справлявся з ударами Юрія Кубая та Михайла Бачинського, тож на перерву команди пішли з комфортною перевагою «Джоми» у чотири м’ячі.

Після перерви зі своєрідним «інстинктом убивці» «біло-сині» продовжували вбивати інтригу в поєдинку. Спочатку свій двома голами свій особистий доробок до «хет-трика» довів Віталій Тележинський, який забив зі штрафного, а потім опинився у потрібний час у потрібному місці, замкнувши комбінацію партнерів. Ще одного разу у воротах «Вест Сайду» розписався Іван Редько, після чого нарешті прорвало і господарів гри – вихід віч-на-віч з голкіпером реалізував Олег Собковський. Команду «Джома» все ж було не зупинити – Василь Лівак та Володимир Крисько своїми голами знову збільшили перевагу гостей – 1:9. Утім, і на цьому перестрілка не завершилася, лише зброя перейшла до рук «Вест Сайду»: «дубль» у виконанні Михайла Бачинського та гол Олега Романчука дещо підсолодили для команди гіркоту поразки, однак ще один м’яч і «хет-трик» Володимира Криська сформували підсумковий рахунок матчу – 4:10. Щось підказує, що команді «Joma-Lutsk» по силах поборотися за вищі місця у регулярній першості чемпіонату та добряче нашуміти у плей-офф, шанси на який, причому досить непогані, залишаються і у «Західного Боку».