Гра


2: 6

Удари по воротах:

21
:
19

Удари у рамку воріт:

12
:
13

Сейви:

8
:
6

Фоли:

3
:
3

Журибіда Володимир, Хомич Анатолій, Хомич Олена




Хронометрист / Делегат:

Катеринюк О./ Мищук А.




Про гру:

На протязі турніру обидві команди демонструють доволі змістовний футзал,про що свідчать і набрані очки в шести попередніх турах. Гру команди почали з позиційних атак, але перший гол був забитий з футзально-показової контратаки "Крошу"-----вихід з захисту в атаку трьома передачами, яку на дальній стійці замкнув нападник "фіолетових". "Червоно-білі" доволі швидко відігралися голом Дмитра Оляницького. Затим була феєрія від лідера гостей Вікентія Голіщева, який оформив дубль на протязі хвилини! Ще один гол"в роздягальню" і 4:1 на перерву. 

   По перерві команди почали доволі відкрито і досвідчений Роман Дмоховський скоротив розрив до 2:4. Та на більше "господарів" забракло... Під фініш гри "сімка" фіолетових  Андрій Наконечний поцілив з гострого кута до 5:2. Кінцевий же рахунок встановив невгамовний Голіщев, оформивши хет-трик для себе і підсумкові 6:2 для свого колективу.
  За 2 тури до фінішу першої частини змагань, "Крошу" закріпився в лідируючій трійці,продовживши боротьбу за медалі "регіоналки". А от "Традерс" вже напевне зосередиться на спробі виграти Абсолютну першість сезону 2019-2020 років.