Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Другою грою «четвертолігового протистояння» була зустріч між «Клевер Сторс» з Луцького району ДПЗ. 

Не дуже вдало стартувавши у регулярці ДПЗівці перед Новим роком зуміли здобути декілька дуже важливих перемог, та закінчити футзальний 2019 рік всередині турнірної таблиці, справи в якій перед цим туром складаються так, що аж вісім колективів претендують «медальний п’єдестал» Регулярної першості.

«Торгівельники» святкували «вікторію» лише у одній зустрічі, то ж теж хотіли розпочати Новий рік вдало, забувши про всі прикрі поразки минулого року, та впевнено розпочавши цей футзальний рік.

Поєдинок розпочався дуже активно. Суперники вирішили не «відкладати в довгий ящик» результат гри, то ж з перших хвилин пішли в атаку.

Першим відзначився «феніксовець» Андрій Янко, який змусив опонентів бігти відіграватись, та на всі зусилля суперників забити, більшого в першій половині команди так і не спромоглися.

Друга половина на противагу першій розпочалась дуже обережно. Маючи мінімальну перевагу ДПЗівці зосередились на захисті, намагаючись підловити суперника в контратаці. Та це їм все ніяк не вдавалось. Натомість в одній з своїх атак «торгівельник» Юрій Сметана зумів зрівняти рахунок у грі, на що практично одразу відповів Олег Романчук.

І коли здавалось, що гра так і закінчиться, «джокер» «Клевер Сторс» Юрій Матвійчук за шість секунд до закінчення гри зумів вирвати нічию для своєї команди.