Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

 Як вже повідомлялося «молочники» відверто дограють першість, забронювавши місце у вісімці. Чого не скажеш про підопічних Сергія Вишневського, котрі набрали непоганої ходи на турнірній дистанції та залишаються в числі претендентів на медальний залік «регулярки» Першої ліги. Ці факти з перших хвилин визначили характер поєдинку, де знайшлося місце жорсткому футзалу, про що свідчить кількість єдиноборств, попереджень та фолів, що часто-густо віншують стики на майданчику. Голів у поєдинку довелося чекати цілих 9 хвилини. Зрештою «молочник» Дмитро Бортнюк відкрив рахунок піжонським ударом, а у відповідь Андрій Гузоватий завершив комбінацію партнерів та відновив паритет. Ще за хвилину «радивилівці» були попереду, коли Владислав Скулинець вдало завершив швидку багатоходівку – 1:2. Перевага номінальних господарів протрималася недовго. За хвилину до сигналу на відпочинок «річник» Павло Ліщук забив гол та підбив підсумок першої половини гри -  2:2.

Після перерви номінальні господарі провели кілька позиційних та здобули право на пробиття штрафного. Виконати покарання за порушення правил вдалося автору дубля Павлу Ліщуку. А за хвилину в матчі знову була рівновага, адже Івану Ярмолюку вдалося пробити голкіпера млинівці – 3:3.

Після обміну забитими м’ячами в грі наступила гольова посуха, хоча моментів для взяття воріт не бракувало обом суперникам. Нічийний результат не влаштовував опонентів, котрі в атаках шукали щастя, але «селект» вперто не хотів шукати шлях у сітки воріт. Дві хвилинних наради тренерських штабів кардинальних змін в гру не внесли. А шальку терезів успіху на бік команди «РадиМо» на останній хвилині схилив на свій бік автор дублю Владислав Скулинець. Мінімальна перемога 4:3 дозволила «молочникам» опанувати 6 сходинку в турнірній таблиці, а «Іква» максимально ускладнила собі завдання щодо медального заліку.