Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

 Демидівський колектив продовжував боротьбу за медальний залік, а тому в матчі з передостанньою командою Четвертої ліги втрачати очки не мав права. Проте у гравців «Покрова» також лишаються плани потрапити до омріяної вісімки учасників плей-офф і здаватися «річникам» підопічні Дмитра Голоскокова явно не збиралися, навіть не зважаючи на відсутність свого лідера Олександра Сачковського. Більше того саме лучани стараннями прудкого Сергія Ліщука на 3-й хвилині організували перший гол у зустрічі. «Дев’ятка» номінальних гостей міг подвоїти рахунок за кілька хвилин, але влучив у стійку.

ФК «Стир» довго шукав можливості для взяття воріт суперника, але довгий час номінальні гості ефективно тримали оборону. Лише на 10-й хвилині Вадим Сімухов зумів зрівняти рахунок, а згодом і вивести господарів вперед – 2:1. За такого рахунку команди пішли на відпочинок.

По перерві після помилки лучан рахунок мав збільшитися, але гравець «річників» відверто вибачив захист опонентів і в рамку не влучив. Чого не скажеш про лучанина Олександра Шинкарука, який низовим пострілом відправив «селект» за маршрутом «стійка – сітка». Демидівці спробували швидко повернути ігрову ініціативу, але в підсумку наразилися на швидкий контр-випад і Сергій Ліщук оформив дубль,забивши дзеркальний м’яч у стилі автора попереднього голу – 2:3.

За 2 хвилини до фінальної сирени «Покров» мав стовідсоткову нагоду оформити вікторію, але вихід три в один дивідендів «батюшкам» не дав, а ще за мить «круглястий» підступно влучив у стійку воріт «річників». Як колись казав Віталій Кварцяний: «Валідольне закінчення було забезпечене». Штурм ФК «Стир» виявився затяжним, але безпорадним. І в підсумку луцька команда з тренером приймала вітання від глядачів, котрі відверто підтримували «Покров» у звітній зустрічі.