Гра


5: 0

Хронометрист / Делегат:

Дудка Д./ Онищук Ю.




Про гру:

 У протистоянні між командами «Приват» та «Фіміам-2» інтриги не сталось. Ще до стартового свистка, що по складах команд, що по положенню у турнірній таблиці «приватівці» були фаворитами, що і підтвердили по ходу зустрічі. Хід поєдинку контролювали «біло-зелені», а гравці «Фіміам-2» шукали щастя біля чужих воріт лише  у контратаках.

Позиційна атака «чероних» успіху не принесла, а навпаки обрізавшись отримали контр-випад на власні ворота. Здавалось розігравши до вірного, залишилось забити в пусті ворота, але якимось дивом гравець «банкірів» схибив і як говориться в прислів’ї «не було б щастя, так нещастя помогло» і вибиваючи м’яч голкіпер «фіміамівців» зрізав його свої  ворота. Далі «біло-зелені» мали непогані нагоди збільшити рахунок у матчі, але приймали часом незрозумілі рішення у простих ситуаціях або хибили з перспективних позицій, чим «пробачали» суперників.

Друга половина зустрічі проходила у тому ж темпі. Досвід «приватівців» взяв верх над молодістю. На початку другої половини зустрічі Віталій Завірюха реалізував штрафний удар, пробивши повз стінку 2:0. «Банкіри» впевненіше стали грати про що свідчили наступний розвиток подій на майданчику. Орест Ткачук накрутив декількох суперників у чужому штрафному майданчику та холоднокровно покотив «селект» повз голкіпера. І згодом той же Орест Ткачук оформив дубль у матчі – забив у пусті ворота, реалізувавши більшість в атаці.

Крапку у матчі поставив Сергій Зінчук і довів рахунок до розгромних 5:0. Перемога підопічних Сергія Хрипи та три залікових бали у скарбничку, які дозволяють піднятись вище у «турнірці».