Гра


11: 2

Хронометрист / Делегат:

Дудка Д./ Онищук Ю.




Про гру:

 Черговий матч восьмого туру Третьої ліги подарував глядачам справжній «голепад».  Перша половина зустрічі можна сказати, що пройшла за рівної гри обох колективів. Хоч і номінальні господарі майданчика більше контролювали м’яч, але хлопці із «Варти переможців» гідно тримали оборонні редути. В гру також не раз приходилось вступати Олександру Сержанту – голкіперу гостей, а іноді удари приймав на себе каркас воріт. Одним словом фортуна була на стороні муніципалів. Стандарти у цій грі не були сильною стороною млинівці адже не реалізований «дабл-пенальті» у першому таймі та не реалізований шестиметровий удар у другому.

Перша половина зустрічі йшла до завершення, секундомір зупинився на відмітці 2 секунди і здавалось аут з досить таки пристойної відстані до воріт не несе ніякої загрози. Але неочікуваний і потужний удар у виконанні Сергія Секунди - лідера «вартовиків» зненацька застав суперників і відкрив рахунок у матчі 1:0.

По спортивному злі на себе за не реалізовані моменти та за неочікуваний «ляпас» за 2 секунди до завершення у першому таймі, «Атлетік» помчав виправляти ситуацію у другій тринадцяти хвилинці. Володимир Ремчук, який став адресатом чудового пасу від свого партнера вдало пробиває в протихід голкіперу та зрівнює рахунок і чим розпочинає гольову феєрію у цьому матчі.  Згодом Артем Ступницький виводить гостей із Млинова вперед, завершивши атаку влучним удром 2:1. Після чого «Атлетік» вже було не зупинити, гол за голом прилітав у сітку воріт опонента, відзначились : Артем Ступницький «дубль», Павло Старушкевич «дубль», Володимир Ремчук «дубль», Володимир Євтухов «дубль», Роман Зух та Володимир Колесник. На що муніципали змогли відповісти єдиним точним пострілом Владислава Марценюка. Довівши рахунок до непристойного «Атлетік» впевнено перемагає свого опонента, набирає три залікові бали до свого активу та виходить на третє місце у «регулярці».