Гра


4: 5

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Справжній трилер відбувся в СОК Адреналін Сіті, на центральному майданчику «Арена Спорт». На терафлекс вийшли гравці команд                              «Волиньобленерго» та ФК «Арсенал». Запекла боротьба, буря емоцій, словесні розбірки, гучні вболівальники та прекрасні голи – це все було у цій зустрічі. Про все це згодом.

З перших секунд гра була напружена, поступатись не хотіла жодна з команд. М’яч не затримувався у однієї команди.  Першими відзначились горохівчани, Василь Порванський який вдало завершив атаку після сольного проходу Олександра Скопика. «ВОЕ» не заставили своїх вболівальників довго чекати приводу для радості та зусиллями Михайла Курасевича зрівняли рахунок у матчі. Тільки розвели м’яч у центрі поля, як за кілька секунд він опинився у сітці воріт «енергетиків», захист прогавив Ігоря Віктовича, який зрізав м’яч у ворота після чудового навісу 2:1.

До справи взявся майстер забивати – Олександр Скопик, який після розіграшу кутового підібрав м’яч у центрі поля, розхитав опонента та вгатив м’яч прямісінько у дев’ятку – голкіпер був безсилий. Час спливав, як вболівальників так і гравців «синіх» такий «розклад» гри не влаштовував. Досвідчений Андрій Главацький «по-надіївськи» розіграв з партнером штрафний поблизу воріт суперника та влучно пробив повз голкіпера 3:2. На цьому гравці «ВОЕ» і під вигуки вболівальників: «Давайте хлопці!!!», -  не зупинились та побігли вперед дотискати суперника, що їм і вдалось, та ще й як. Після серії рекошетів «кулястий» завис у повітрі і Михайло Семенюк без вагань пробив через себе по воротах та вразив їх 3:3. Саме з таким рахунокм команди пішли на відпочинок.

Друга половина зустрічі далась не менш захопливою від попередньої. Боротьба продовжувалась на кожному клаптику майданчика. Але все таки коротша лава запасних та відсутність досвідченого Петра Назарука зіграла з «енергетиками» злий жарт. Ініціативу на себе перетягнули «каноніри» та проводили разючі атаки. Все той же моторний Олександр Скопик протягнувши м’яч, прицільним ударом під стійку забиває гол та виводить свій колектив вперед.

Чудові нагоди зрівняти мали і «енергетики», але не забиваючи у ворота фактично з лінії, знехтували правилом: «не забиваєш ти, забивають тобі». І отримали гол у свої ворота, відзначився моторний Олександр Скопик та оформив «хет-трик».

Всі сили «сині» кинули в атаку, спробувавши авантюру з п’ятим польовим, що їм і вдалось, але лише раз. Розписався у воротах суперника Андрій Главацький та оформив «дубль» 5:4.

Більше на майданчику нічого не відбудеться,адже пролунав фінальний свисток арбітра, який сигналізував про закінчення матч та мінімальну перемогу ФК «Арсенал».