Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Герасимчук В.




Про гру:

 Розпочинався восьмий тур у Другій лізі Регулярного чемпіонату Волині грою між ФК «Духче» та «Вест Сайтом». Перед цією грою колективи знаходились на сьомому – («Духче») та дев’ятому – («Вест Сайт») місцях відповідно, - то ж суперники мали змогу у принциповому протистоянні якнайкраще себе показати, та поборотись за дуже важливі залікові бали у боротьбі за плей-офф «регулярки».

Початок гри був не квапливим. Суперники вирішили не «форсувати події» та спокійно завершувати свої атакувальні події. Кожен з них надіявся  на помилку опонента, щоб потім у швидкій контратаці «підловити» суперника. Першому це вдалось «Вест Сайту», комбінаційну атаку якого завершив Олександр Христюк.

Духнівчани всією командою кинулись відігруватись, створили безліч моментів, і таки змогли за допомогою автоголу та м’яча Михайло Запорожця не тільки зрівняти рахунок, але й вийти вперед.

Початок другої половини був за вестсайтівцями та Олександром Христюком, якому вдалось зрівняти рахунок у грі.

Після цього розпочалась дуже цікава гра, з безліччю гольових моментів та цікавих комбінацій. М’яч «пооббивав» воротарів, захисників, стійки та перекладини воріт, але вперто не хотів перетинати лінію воріт.

Ось так, по бойовому, у нічию закінчилась ця гра, результат якої в принципі не дуже влаштовував жодну з команд. Боротьба за зону плей-офф продовжується!