Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Герасимчук В.




Про гру:

 Другою грою восьмого туру Регулярного чемпіонату Волині у Другій лізі стала зустріч між «Джома-Луцьк» та «Татрафан».

Перед цим туром представник відомого спортивного бренду – «Джома» знаходився всередині турнірної таблиці, на відміну від свого опонента – «Татрафану», у якого до звітного поєдинку було лише дві нічиї, і команда поки що замикала турнірну таблицю свого дивізіону. Та ситуація складається так, що при вдалих переможних останніх турах у команди ще був шанс на попадання у плей-офф. То ж гра очікувалась цікавою та безкомпромісною.

Початок зустрічі був за «Джомою». Колектив з перших хвилин вирішив показати «хто в домі господар», взявшись за розхитування «захисних мурів» біло-чорних. І їм це вдалось матеріалізувати м’ячами Вахтанга Машави, Володимира Криська та Тараса Шевченка.

Зробивши такий комфортний початок біло-сині дещо збавили оберти, і на перерву команди пішли при перевазі номінальних господарів у три м’ячі.

При такій перевазі, другу половину «джомівці» розпочали не спішно, віддаючи перевагу контролю м’яча, та швидким контратакам.

Такий перебіг подій пішов лише на користь «хімікам», яким вдалась хороша атака, і Олександр Гудимчук  скоротив рахунок у грі. Та як виявилось в подальшому цей м’яч тільки «розбудив» «Джому» і вона другими м’ячами Тараса Шевченка та Володимира Криська практично зняла всі питання на рахунок переможця цієї зустрічі.

В кінці гри команди просто догравали зустріч, думками напевно настроюючи себе на подальші поєдинки.