Гра


2: 0

Хронометрист / Делегат:

Крачунова А./ Корпош Р.




Про гру:

 

Розклади Четвертої ліги цього року цікаві як ніколи. Незважаючи на те, що по назвах колективів ліга повністю нова, в усіх заявках є добре знайомі обличчя. Більше того у складі поважних є декілька гравців із досвідом виступів у минулорічній Другій лізі та численних турнірах. У ДПЗешників склад теж солідний і на папері виглядав навіть потужніше: Мартинюк, Антипенков, Залевський, Літвінцов, Панькевич, Романюк, Янко не один сезон відбігали у різноманітних лігах.

Від цього протистояння команд інколи передбачити просто дуже важко, адже кожен у кожного може забрати цінні очки. Ще три тури тому респектівці були на горі таблиці і громили усіх суперників без розбору, а перед цією грою уже були у ролі наздоганяючих. ФК Фенікс ДПЗ практично в ідентичній ситуації опинився: здавалося вів боротьбу за призи, а тут уже веде реальну боротьбу за потрапляння у плей-офф. Конкуренти наступали на п’яти обом колективам а тому боротьба на майданчику точилася солідна.

Гра розпочалася жваво, але нелогічно… атакував Фенікс, а забив Respect – прикрий рикошет і м’яч, після удару Івана Сидорука дезорієнтував Олександра Антипенкова – 1:0. За три хвилини Олександр десь захопився виходом із воріт і Вадим Коханюк скористався шансом сповна – 2:0.

У другому таймі гравці у чорній формі просто повисли на половині поля суперника, але м’яч уперто не йшов у ворота суперників. Стійки, поперечина, лежачий-сидячий голкіпер, чиясь спина чи нога круглий влучав куди завгодно, але не у ворота.

Солідну підтримку ДПЗ забезпечили гравці BusMarketa та Kromberga, адже у разі втрати очок біло-синіми їхній конкурент уже міг би  святкувати чемпіонство. Навіть з 100% позицій гравці лупили шкіряного куди тільки, але забити бодай гол так і не змогли.

Цікаво, що наступні поєдинки у обох колективів життєво-важливі: Respect-2 може не потрапити у медальний залік, а Фенікс випасти із вісімки плей-офф.

Кращі гравці:

Олексійчук Роман – Respect-2

Літвінцов Андрій – ФК Фенікс ДПЗ