Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

«Каменярі» ще у минулих турах застовпили за собою 7-му позицію в турнірній таблиці Першої ліги, а тому в останніх матчах «регулярки» грали у своє задоволення та з оглядом на підготовку до плей-офф, де результати поєдинків відійшли на другий план. «Надія-2» навпаки підійшла до звітною зустрічі після низки перемог та з можливістю за певних турнірних розкладів замахнутися на віце-чемпіонство. Відповідно турнірним пасьянсам з перших  хвилин гри розпочалося чергове протистояння, в якому вже на перших хвилинах бригаді арбітрів довелося гасити вир емоцій футзалістів за допомогою «гірчичників». Суперники грали на контр-курсах і поступатися в жодному моменті ніхто не збирався. Гостріше діяли хорівці, але в рамці «ексклюзивщиків» дива творив голкіпер горохівчан Андрій Терефельський, якому вдалися 9 сейвів протягом першої половини гри. На відпочинок команди пішли за «сухого» рахунку 0:0.

По перерві друга «Надія» вимушена була розкриватися та великими силами йти вперед. А горохівчани продовжили пошук шансів у швидких контратаках. Після одного з «обрізів» хорівчан «гранітний» Вадим Кукевич на 17-й хвилині втік один на один та пробив кіпера гостей. Запахло сенсацією, але не на довго. Менше ніж за хвилину бородань Владлен Лужин відновив рівновагу, а за мить Максим Омелян вивів «синіх» вперед. Ще за кілька обертів хвилинної стрілки хронометра Андрій Никитюк збільшив перевагу до двох м’ячів.

Такий перебіг подій не збентежив «кам’янерів» котрі організували міні-штурм за зуміли вивести на ударну позицію Юрія Лоскутова – 2:3. Проте фаворит вже відчув смак «крові» і зупинятися на досягнутому не збирався. Перший дубль у зустрічі на 25-й хвилині організував Владлен Лужин, після чого залишив «Надію-2» у меншості, отримавши друге попередження за надто емоційне та непристойне святкування взяття воріт. Перевага в одного гравця дивідендів МФК «Гранітбудексклюзив» не принесла. Більше того, другий дубль за секунди після вилучення парте нар по команді оформив Андрій Никитюк, замкнувши дальню стійку -  2:5.

Перемога у звітному поєдинку дозволила підопічним Віктора Ревка набрати до очкової скарбнички суму в 19 балів, що так і не дозволила випередити «Ікву», що мала перевагу завдяки очній зустрічі в 1-му турі – 3:1.