Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

Останній шанс хлопців з «Tatrafan» вийти до плей-офф лежав не просто через першу в сезоні перемогу, а перемогу над «Духчем», якому в минулому сезоні у Третій лізі лучани розгромно та сухо поступилися в очному поєдинку. Гості ж хоч і забезпечили собі місце у стикових іграх, навряд чи готові були завершити сезон поразкою.

Саме гравці «Духча» активніше розпочали звітний поєдинок, а голкіперу «Татрафану» Віталію Аршуліку довелося добряче працювати у рамці з перших хвилин. Особливо «діставалося» ударів від Володимира Чайки. До певного моменту справлятися із ними вдавалося, однак на 9-й хвилині після хорошої комбінації 17-й номер номінальних гостей таки вистрілив без шансів у дальній кут воріт лучан – 0:1. Підопічні Назара Бугайчука побігли відігруватися, і Руслан Шоломович мав хороший момент наприкінці першого тайму, однак не зумів переграти голкіпера. Утім, заради справедливості відзначимо, що контрвипади «Духча» були набагато більш небезпечними, і лише якимось дивом «біло-чорні» не перетворили свої численні виходи «два в один» у розгромний рахунок на табло…

Забити вдруге гравцям «Духча» вдалося на початку другої половини гри: ще одна чітка комбінація у дотик і не менш цікаве завершення потужним вистрілом від того ж таки Чайки – і на табло «горіли» уже 0:2. Щоправда, уже за дві хвилини інтрига в гру повернулася – шикарний вистріл у дальні «дев’ять» вдався Руслану Шоломовичу. Гра набрала цікавого темпу, а команди обмінювалися хорошими гольовими нагодами – найкращі з них не реалізували той-таки Шоломович із «Tatrafan» та Вадим Мойсеєв з «Духча». Під кінець гарячого матчу обидві команди навіть набрали по п’ять фолів, однак змінити рахунок на табло так і не змогли. 1:2 – «Татрафан» завершує регулярний чемпіонат без радощів від перемог, а «Духче» виходить у «стики» на «Камаз-Агро», який уже двічі обігрували цього сезону.