Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

Перед останнім туром питання щодо плей-офф мали лише «Західняки», а от АТО-вці свої питання щодо участі у стиках уже вирішили й могли лише повпливати на своє підсумкове місце у «регулярці». Торік ці команди грали у різних лігах, однак видали гольове протистояння у Кубку Прогресу, яке тоді завершилося перемогою «Воїнів» (4:6).

Цього ж матчу все також натякало на видовищну гру. Уже в дебюті «вестсайдівець» Дмитро Поліщук та його візаві Василь Бичок не реалізували дуже хороші нагоди для взяття воріт, не перегравши голкіперів буквально з двох метрів! А першою змінила рахунок на табло помилка голкіпера «Волині-АТО», який невдало вийшов з воріт – цим скористався Віталій Мельничук, який випередив, обіграв воротаря та відправив м’яч у порожні ворота – 1:0. Номінальні гості воліли відігратися ще до перерви, однак так і не зуміли знайти протидію хорошій грі Андрія Стефановського у рамці «West Side».

Слід відзначити, що протягом усієї гри неймовірну гру у воротах демонстрував і голкіпер «Волині-АТО» Микола Бондарев, який після помилки під час першого голу не раз і не два рятував свою команду видовищними сейвами. Лише після своєрідного «нокдауну», коли голкіпер обличчям врятував команду після потужного удару, його з середньої відстані пробив Олег Борисюк. Як не старалися «Воїни» відігратися, реалізувати свої можливості вони так і не змогли, а от у відповідь пропустили ще раз – Дмитро Поліщук реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером. До завершення гравці «Волині-АТО» таки організували гол престижу зусиллями найактивнішого у своєму складі Василя Бичка, однак у підсумку поступилися – 3:1. Таким чином, АТО-вці зустрінуться у плей-офф із бронзовими призерами «регулярки» з «КроШу», а «Західняки» намагатимуться переламати досі непереможних у чемпіонаті гравців «Акценту».