Гра


3: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

«Камаз-Агро» у випадку перемоги (та поразки «КроШу») міг розраховувати на срібні медалі регулярної першості, однак і у хлопців із «Joma» апетити збільшилися, особливо після приходу до команди Романа Степанова.

На ділі ж, матч усе-таки показав трохи кращу взаємодію зіграних гравців «Камазу-Агро». І в перші хвилини наконечником атак номінальних господарів був незмінний лідер команди Олег Юрчук. На 7-й хвилині, власне, він і відзначився після гарної комбінації, відкривши рахунок в матчі. А далі гра перетворилася у шоу від голкіперів, які звели нанівець зусилля Олега Юрчука та «камазівців», а також Романа Степанова, Костянтина Барановича та інших гравців «Joma-Луцьк».

На початку другого тайму обидві команди не знижували темп, продовжуючи обмінюватися швидкими атаками та гострими моментами. А вирішальною в матчі стала ударна хвилина у виконанні «Камазу-Агро». Саме під час неї Олег Юрчук оформив «дубль» у черговій дуелі з голкіпером, а Віктор Мойсіюк згодом забивав уже в порожні ворота Віталія Євпака. Гравці команди відомого іспанського виробника спортивного одягу ні в якому разі не здавалися та намагалися відігратися, декілька моментів за звичаєм мав Роман Степанов, а двічі досить близьким до успіху був Тарас Шевченко, однак рахунок на табло так і не змінився. 3:0 – обидві команди готуються до плей-офф, а в рамках Другої ліги влаштувати реванш зможуть хіба що у фіналі.