Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Є./Герасимчук В.




Про гру:

Першою грою останнього туру у Регулярному чемпіонаті Волині у Третій лізі була зустріч між колодеженською «Дежею» та луцьким «Волиньобленерго».

Перед цим поєдинком суперники виконали мінімальне завдання на чемпіонат, - а саме попадання в зону плей-офф. То ж ця гра була лише дуже важливою у сенсі розподілу місць, та намагання колективів зайняти вищу позицію, для того щоб уникнути попадання на серйозного суперника з першої трійки «регулярки».

Початок зустрічі був дуже активний. Суперники з перших хвилин кинулись у атаку, намагаючись уже на початку гри повести у рахунку. Та як не намагалась «атака» обох команд обіграти «захист», це їм довго не вдавалось. Лише на останній хвилині тайму «дежівцю» Назару Стасюку вдалось відкрити рахунок. Так що на перерву команди пішли при мінімальній перевазі зелено-чорних.

Друга половина була точним відбитком першої, - повне домінування захисних ланок команд над атакувальними.

Це все продовжувалось до середини тайму, допоки гравець «Дежі» Іван Харченко зумів забити зі своєї половини дещо курйозний гол. Синьо-червоні всією командою кинулись відіграватись, та в цей вечір дива у воротах «творив» Максим Міщук, який безумовно справедливо був визнаний кращим гравцем матчу. Та все ж «енергетику» Андрію Главацькому вдалось пробити «стража воріт» «Дежі». Але цього було не достатньо для перемоги. Під кінець гри Андрій Карабін та дубль Володимира Нечая допомогли оформити перемогу команди з Горохівщини.