Гра


3: 7

Хронометрист / Делегат:

Крачунова А/ Герасимчук В.




Про гру:

Це була гра ще одних «середняків» Третьої ліги. Перед звітним туром суперники знаходились на п’ятому – («Прип’ять») та шостому – («Ротан Плюс») місцях відповідно, та з двоочковим відривом один від одного, в якому перевага була у любешівців.

У «Прип’яті» до того ж були ще деякі шанси навіть на завоювання одного з комплектів нагород «регулярки», правда для цього мали бути деякі обставини, які не залежали від команди. Та в любому випадку для збереження цього шансу їм було потрібно обов’язково вигравати цю зустріч.

«Ротанівці» не залежно від результату вже при любих розкладах не могли претендувати на медалі, але в любому випадку вже були в плей-офф. То ж на гру вийшли впевнено та без лишніх «нервів».

Початок зустрічі був дещо обережний. Суперники «не форсували подій», намагаючись довести до вірного свої комбінаційні дії. Першому це вдалось любешівцю Олександру Криську, який своїм дублем в середині тайму зумів вивести свою команду вперед.

Як не намагались «торгівельники» скоротити рахунок їм це не вдавалось. Правда під кінець тайму команди обмінялись голами, зробили це «прип’ятівець» Дмитро Мирончук та «ротанівець» Олександр Хамула, та на перерву опоненти пішли при комфортній перевазі «Прип’яті».

Ведучи у рахунку другу половину любешівці  почали з контролю м’яча та гострих контратак, в одній з яких допустилися помилки і гравець «Ротану» Сергій Загребельний зумів скоротити рахунок до мінімуму. Та цей вечір хлопці з берегів Прип’яті були об’єктивно сильніші. Герой зустрічі Олександр Крисько, Дмитро Мирончук та Олександр Савчук довели перевагу своєї команди до перемоги. Слабкою втіхою  для «ротанівців» став м’яч Володимира Яреми, який лише зафіксував остаточну перевагу «Прип’яті».