Гра


6: 3

Хронометрист / Делегат:

Крачунова А/ Мищук А.




Про гру:

  Регулярну частину змагань в Лізі підсумовував своєрідний фінал,адже "Приват" на відстань однієї перемоги відставав від опонента,то ж у разі "вікторії" міг обійти його за особистими показниками.

Склад "зелених" "яскравив іменами" виконавців,які ще донедавна захищали кольори команд елітних ліг Волині. Але вже на першій хвилині гри амбіції "Привата" були прибиті 0:2 на табло. На протязі кількох хвилин "каноніри" забили ще двічі,відправивши суперника в своєрідний "нокдаун по-футзальному". Допоміг колективу оговтатися Віталій Завірюха,"знявши павутину" з дальної дев'ятки воріт Назара Трачевського. За хвилину до перерви Юрій Марчук скористався непорозумінням воротаря з захисником "банкірів",знову збільшивши розрив в рахунку. Але майже відразу Віталій Завірюха "підловив промах" голкіпера господарів 2:5. За секунди до сирени невтомний Завірюха відзначився асистом на партнера по команді Максима Конона,подарувавши надію на другий тайм.
   "Приват" почав другу половину креативніше,ніж опоненти,але в завершальній стадії  підводила реалізація.В одній з контратак "Арсенал" отримав право на 6-метровий,проте виконавець пробив над воротами,зберігши інтригу в поєдинку і надалі. Але чергову помилку "гостей" в захисті при грі з п'ятим,вміло використав Олександр Скопик,оформивши гольовий хет-трик і встановивши підсумкові 6:3 на користь горохівчан. 
   "Арсенал" заслужено став чемпіоном Третьої Ліги, пройшовши дистанцію з дев'яти турів на одному подиху. Тепер амбіції Горохову доведеться підтвердити і в плей-офах за звання Абсолютного чемпіона сезону. Досвідчений "Приват" із-за поразки залишився поза межами призової трійки,але за підбором гравців та змістовною грою цілком може претендувати на головну номінацію турніру.