Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Користуючись боксерською термінологією, звітний поєдинок між першою та восьмою командами Першої ліги анонсувався як бій супертяжа проти «мухача». Надто впевнено FC «Respect» пройшов турнірною дистанцією «регулярки», оступившись лише раз у багатому на гольові події матчі 6-го туру з млинівською «Іквою» - 5:8. В решті зустрічей, як і в «золотому» матчі з ФК «Топільно» (1:1) клуб «поважних» грав з позиції сили, так само обігравши нинішнього суперника з рахунком 6:2. Проте ФК «Марянівка», як відомо із всієї історії виступів клубу в футзальних змаганнях області авторитетів не боїться і за боксерською аналогією в боротьбі за «абсолютну» першість готовий віддати всі сили.

Коли прозвучав гонг, даруйте свисток арбітра, суперники почали обмін атаками і за хвилину двадцять «волинські хорвати» пропустили перший результативний удар від «поважних». Комбінацію партнерів завершив Ігор Кедик – 1:0. Після швидкого голу гра, як не дивно вирівнялася, і наступного голу довелося чекати доволі довго. Під завісу тайму Юрій Соломатин результат подвоїв, а на відпочинок суперники пішли за рахунку 3:0 на користь лучан. Адже в складі «блакитних» встиг відзначитися Богдан Зінгель.

Після відпочинку трохи більше двох хвилин знадобилося FC «Respect» аби рахунок став 4:0. Дальнім ударом у кут Юрій Соломатин завершив комбінацію та оформив дубль. «Картаті» звично не викидали на майданчик ані рушників, ані білих прапорів та продовжували атакувати у відповідь. В середині другого тайму Василь Грель зумів переграти голкіпера господарів, а ось його колеги дуель Євгену Малоголовцю у шикарних  моментах програли і скоротити відставання у рахунку не зуміли. Так само як і воротар ФК «Мар’янівка», який міг двічі поспіль покарати суперників за авантюрну гру з п’ятим польовим. А Богдан Мізюк з Луцька свій момент використав на 100% та зробив рахунок 5:1, що скоріш за все стане перепусткою до півфіналів плей-офф.