Гра


4: 5

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./ Онищук Ю.




Про гру:

Перший матч  плей-оффів у Четвертій лізі відбувся між командами «KaDar» та ФК «Вілія» Коршовець. Як прийнято для матчів цієї стадіїї, команди розпочали обережно. Можна гадати що на результат гри повпливала відсутність голкіпера у господарів майданчику, місце якого у рамці зайняв польовий гравець, але про це можна лише міркувати.

Перша половина зустрічі була за гравцями «Вілії», які  більше контролювали м’яч і мали більше небезпечних моментів біля воріт суперників (підсвідомо розуміючи, що відсутність голкіпера їм на руку). На четвертій хвилині Ігор Прудніков отримав сильну передачу і здавалось нічого «не вижме» з даного моменту, але діставши м’яч на лицевій лінії першим дотиком пробив по воротах з «нульового» кута та вразив їх поціливши між кіпером та стійкою. Довго «кадарівцям» оговтуватись не треба було. Тільки розвівши м’яч в центрі поля «біло-чорні» провели чудову атаку, а автором голу став Олександр Чекус, який пильно зіграв на добиванні. Як кажуть і тут понеслось. Андрій Ференц побачивши диво-гол у виконанні Ігоря Пруднікова, вирішив і собі пробити в аналогічній ситуації, але вже з іншого флангу, що в нього і вийшло 2:1. Господарі вдруге в «старій» манері провели разючу атаку відразу після процедури розведення м’яча і знову їм підфартило. Цього разу «як по книжці» зіграв Іван Риковський, грамотно прийнявши м’яч, розвернувся і пробив повз голкіпера 2:2. Ситуацію взявся виправляти лідер атаки коршовчан – Ігор Прудніков, забивши ще два гола в інтервалі дві хвилини та оформив «хет-рик» у матчі. Прикрий автогол «біло-чорних» сформував розгромний та остаточний рахунок першої половини зустрічі 5:2.

Другий тайм був цілковитою протилежністю першого в лиці «домінанта» на майданчику. Здавалось гості зробили гру ще в першому таймі, а це здавалось лише їм і на другий тайм вийшли із «спущеними гетрами». Суперники з ФК «KaDar» були у ролі наздоганяючих та всі сили кинули в атаку і ледь «не наздогнали». Зусиллями двох «тесок» Олега Хаїнського та Олега Гаврилюка «кадарівці» скоротили відставання до мінімуму 5:4. «Вілія» намагалася «огризнутися», але суперники з «KaDar» своїми атаками щоразу несли загрозу воротам гостям з Коршовця, де пильно грав голкіпер. Безвідповідально у цій ситуації повів себе Іван Риковський – гравець «KaDar», який отримав попередження за безпідставні апеляції до арбітру матчу та згодом сфолив на супернику, який «тікав на побачення з голкіпером» і за сумою двох «гірчичників» був вилучений на трибуни, чим підвів свою команду у цій зустрічі і у матчі-відповіді.

Мінімальна перемога «мірошників» із Коршовця. Доля півфіналіста вирішуватиметься у другому матчі.