Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./ Герасимчук В.




Про гру:

Дуже швидко промайнули ігри Регулярного чемпіонату Волині і почалась «родзинка» сезону 2019/2020, - зустрічі за звання Абсолютного чемпіона області. Формат змагань в цьому році зроблений так, що зустрічі в плей-офф проходять з двох ігор. Однією з таких дуелей була гра між «срібним» (за результатами «регулярки») «Респектом», та «Стиром» з Демидівки, - (команда, що зайняла сьому позицію).

«Синьо-білі хорвати»дуже впевнено розпочали сезон, і були головними претендентами на чемпіонство «регулярки», та дві прикрі «осічки» під кінець цього марафону не дозволили команді підняти переможний кубок над головою. То ж колектив прагнув надолужити це, вигравши «абсолютку» у своєму дивізіоні. Для цього їм в першу чергу потрібно було пройти «Стир», який показав себе «міцним середняком» та теж не збирався відсиджуватись у ролі андердога.

Зустріч розпочалась з активних дій «поважних», і вже на початку зустрічі Павло Балас робить дубль у грі, та виводить свій колектив вперед. Такий розвиток подій не сподобався «стирівцю» Олегу Левінському, який влучним ударом скоротив рахунок у зустрічі. В подальшому продовжилась спокійна гра, яку цікавою не можна було назвати. Так і звершився перший тайм, з мінімальною перевагою номінальних господарів.

Друга половина розпочалась з обміну м’ячами на протязі однієї хвилини. Зробили це Василь Пастух та Вадим Коханюк, і знову команди почали грати не квапливо, що напевно йшло на руку «Стиру», на лаві запасних якого був лише тренер, та не було жодної заміни.

Та довго так продовжуватись не могло. «Респект» почав використовувати свою перевагу у запасних гравцях, та збільшив темп, що одразу відбилось на результаті. Одну з атак зумів замкнути Вадим Коханюк. Більше в грі нічого особливого не відбулося. Так і дограли команди поєдинок, залишивши кінцеві «розбірки» плей-офф на другу зустріч.