Гра


8: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./ Герасимчук В.




Про гру:

Першою грою плей-офф за звання Абсолютного чемпіона у Третій лізі була зустріч Чемпіона «регулярки»  представника Горохівщини – «Арсенала», та команди, що фінішувала восьмою – «Волиньобленерго». Незважаючи на ненайкраще місце після Регулярної першості, «енергетики» були на цю зустріч настроєні дуже рішуче, і готові були дати гідний бій «арсеналівцям».

Поєдинок розпочався дуже обережно. Кожна з команд поставила «на захист» надіючись в першу чергу надійно відіграти в обороні, а вже потім у швидких контратаках відкрити рахунок. Першому це вдалось «арсеналівцю» Олександру Корнійчуку, який двічі втік від захисників, та зумів «розмочити» ворота синьо-білих. Продовжив його гольовий почин Максим Клімук, і «енергетикам» стало геть сутужно.

Слід віддати належне «Волиньобленерго». Команда після такого не вдалого початку не «склала зброї», та намагалась будь-що скоротити рахунок, але на превеликий жаль для них, зробити це в першому таймі їм не вдалось.

Такий не сприятливий рахунок погнав «енергетиків» на початку другого тайму у атаку. Команда з перших хвилин заволоділа ініціативою, та намагалась її матеріалізувати. Але на заваді цьому стали «захисні мури» у вигляді захисників та воротаря «Арсеналу». Самі ж номінальні господарі зуміли вдало втекти в атаку, і реактивний Олександр Скопик зумів тричі замкнути передачі партнерів.

Слабкою втіхою для «Волиньобленерго» стали м’ячі Михайла Семенюка та Дмитра Цьоха, які лише трішки зуміли підсолодити гіркоту поразки у цій зустрічі. Отже перемога «Арсеналу», яка дозволяє команді впевнено дивитись на матч – відповідь.