Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Дудка Д./ Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались середняки Третьої ліги (по результатах Регулярного чемпіонату), команди зайняли четверту – «Приват», та п’яту – «Прип’ять» сходинки у турнірній таблиці «регулярки», тож настрій на цю зустріч у команд «зашкалював». Кожен з колективів прагнув доказати всім, а в першу чергу собі, що готовий поборотися за головний трофей сезону. Але для цього потрібно було перемогти для початку у цьому двобої, перша гра якого відбувалась саме у цей недільний вечір.

Команди активно розпочали гру, намагаючись з перших хвилин забити швидкий м’яч, для того щоб потім впевненіше себе відчувати. Першому вдалось це зробити «прип’ятівцю» Олександру Криську, у якого вийшов вдалий «влучний постріл». Через дві хвилини він вже подвоює рахунок у зустрічі, і змушує «банкірів» всією командою бігти вперед відіграватись. Та ці зусилля нічим матеріальним не закінчились, натомість Микола Михалик забиває м’яч і на перерву команди ідуть при комфортній перевазі хлопців з берегів Прип’яті.

Початок другої половини був за «приватівцями», які кинулись виправляти становище і великими силами побігли вперед. Та як не намагались представники найбільшого банку України поміняти ситуацію, їм це довго не вдавалось. Але в середині тайму Максиму Конону все ж вдалось скоротити рахунок, і гра пішла як кажуть «від ножа».

Це все продовжувалось до останньої хвилини гри, допоки любешівець Богдан Солов’янчик не зумів поставити кінцевий переможний рахунок для своєї команди.

Отже перемога «Прип’яті», та цікавий другий поєдинок плей-офф!