Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

Бойова нічия 2:2 насправді стала своєрідним анонсом матчу-відповіді, що відкривав програму других чвертьфінальних поєдинків у боротьбі за звання Абсолютного чемпіона Волині у Першій лізі. Минулого вік-енду «Іква» після невдалого початку зустрічі та вилучення свого тренера Сергія Вишневського зуміла відіграти два м’ячі, але випробувати долю у вирішальному поєдинку за право грати у півфіналі явно не бажала. Тим більше, що на початку зустрічі гості отримали комплект бронзових нагород Регулярної першості. І з перших хвилин «річники» пішли у наступ, намагаючись пробити надійного Михайла Бадзюка – голкіпера МФК «РадиМо». За 4 хвилини від стартового свистка рахунок було відкрито. Одну з атак влучним пострілом завершив забивний Олександр Рудик.

Після забитого гостями голу гра явно пожвавішала. Тепер вже «молочники» великими силами йшли у наступ, а млинівці відповідали гострими випадами. Немає сенсу перераховувати всі моменти, в яких «селект» мав можливість потрапити у сітку. Краще передивитися відео звіт гри в Інтернеті та розібратися в причинах гольової посухи в першій половині матчу, що припинилася лише за лічені секунди до перерви. Рахунок у поєдинку та за сумою двобою зрівняв Владислав Скулинець.

Після короткого відпочинку суперники продовжили «бойок» і гольових подій побільшало. Гравці «РадиМо» зуміли організувати дві швидкі атаки і протягом хвилини Дмитро Бортнюк та Вадим Качко здавалося переломили хід поєдинку, набравши при цьому критичну кількість фолів. «Річники» ж схаменулися та в свою чергу організували штурм, під час якого  Едуард Хрипа скоротив відставання, а Олександр Рудик оформив дубль і зрівняв рахунок.

Розв’язка принципового протистояння відбувалас за кращими традиціями футзалу.  За 34 секунди до фінального свистка Олександр Серяпов міг принести «Ікві» перемогу, адже на майданчику стався 6-й фол. В дуелі з десятиметрової позначки перемога залишилася за Михайлом Бадзюком. А за 9 секунд до фінального свистка у сутолоці біля воріт гостей «молочник» Богдан Лопоха виявився самим розторопним та проштовхнув «селект» у сітку. 4:3 (6:5 за сумою двох матчів) і в півфіналі МФК «РадиМо».