Гра


2: 10

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

Чи зможе восьма команда Першої ліги відіграти гандикап в чотири м’ячі у безумовного лідера першості? Питання на яке відповідь мала дати друга зустріч між FC «Respect» та ФК «Мар’янівка», що розпочалася з процедури нагородження переможців Регулярного чемпіонату золотими нагородами. Також у складі «поважних» приз від партнерів АМФВ торгової марки «Земан» отримав кращий гравець минулого туру Юрій Соломатин. Після загального фото на пам'ять гра розпочалася.

Менше хвилини знадобилося володарю першого титулу в Першій лізі, аби продовжити переможну ходу у двобої. Гол за «поважних» забив Богдан Мізюк, а ще за кілька хвилин Ігор Кедик результат подвоїв.

Керманич «волинських  хорватів» Сергій Магера не зважаючи на невдалий початок гнав своїх  підопічних у наступ, а «респектівці» дали можливість отримати більше ігрового часу гравцям найближчого резерву. В середині тайму Богдан Ковбасюк зробив рахунок 3:0 на користь номінальних гостей, а Ігор Савич забив четвертий гол. 

Ще до перерви рахунок як процес припинив цікавити глядачів в СК «Арена Спорт», адже Віктор Сущ та Юрій Соломатин остаточно вбили інтригу протистояння. А перед само перервою Ігор Кедик оформив дубль та підсумував результат тайму – 0:7.

Друга половина перетворилася у формальність. І більшості присутніх від щирого серця хотілося лише побачити гол престижу у виконанні легендарного ФК «Мар’янівка», який за всю історію свого існування грає за принципом -  самі граємо та людям даємо. Але поки «картаті» шукали підходи до воріт суперника досвідчений Андрій Ковальчук забив восьмий м’яч, а Ігор Кедик оформив хет-трик. Лише за хвилину до закінчення Вадим Шостак на прізвисько Валера зумів забити довгоочікуваний м’яч, а за мить Дмитро Бабюк подвоїв результат «мар’янівців». Підсумок 10:2 на користь FC «Respect» дублем підбив «пивний» номінант Юрій Соломатин.