Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

Перед Абсолютним чемпіоном минулорічного сезону в Другій лізі в другому чвертьфіналі постало надзвичайно складне завдання - відіграти 5 м’ячів та ще й зробити це за відсутності свого капітана та бомбардира Ігоря Блажиєвського. Минуло річ «кумам», щоправда під назвою «Забіяка» у фіналі з «Надією-2» вдалося оговтатися після стартової поразки 1:5, а далі двічі перемогти хорівців 1:0 та 3:1. Проте за новим форматом, що передбачає лише два матчі, ФК «Кум і Ко» міг сподіватися лише на футзальне диво, що іноді трапляється на майданчиках СК «Арена Спорт».

Позитиву лучанам додав швидкий гол у виконанні Дмитра Стояновича ще на стартовій хвилині гри. І надалі «куми» продовжили створювати моменти, але відчувалася відсутність лідера команди Ігоря Блажиєвського, котрий уважно спостерігав за подіями у матчі з трибуни СК «Арена Спорт».

Під завісу першої половини гри Михайло Кисельов мав нагоду зрівняти рахунок, але не встиг замкнути дальню стійку після пострілу одноклубника. А з дальніми пострілами Максима Обертаса та Тараса Малюка майстерно впорався кіпер «зелених» Ігор Манілов. За мінімальної переваги господарів 1:0 суперники пішли на відпочинок.

По перерві хорівцям знадобилося лише кілька хвилин аби відновити паритет. Майже з  десяти метрів Руслан Коб пробив потужно та влучно 1:1. А в середині тайму Андрій Никитюк завершив комбінацію партнерів та переконав присутніх на звітному матчі у відсутності див. На останок поєдинку «Надія-2» дозволила собі попрактикуватися у грі з п’ятим польовим і Владлен Лужин підбив підсумок поєдинку – 1:3.