Гра


Півфінал І матч BOX №1

Cake Cup, Майданчик ПАРКЕТ
2: 0

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Онищук Ю.




Про гру:

Перший півфінальний матч втішного турніру «Cake Cup №1» відбувся між суперліговим «Агроматом», а їхніми візаві були вищоліговий «Любарт-2». Як правило, ранкові матчі розпочинаються мляво та команди набирають оберти у другій половині зустрічі. Цей поєдинок винятком не став.

Перший тайм був за «любартівцями», які не використали безліч чудових моментів для взяття воріт. Спочатку Михайло Ткачук на міцність перевірив каркас, який все ж виявився міцним. Згодом той же Михайло Ткачук, накрутивши захисника, віддав вбивчу передачу своєму партнеру Антону Сиротюку, якому потрібно було лише пробити повз голкіпера, після того як його «згубили» захисники, але з цим завданням він не впорався. А в «салатових» гра в атаці відверто кажучи «не клеїлась». На відпочинок команди пішли з нулями на табло.

Після перерви на майданчику все кардинально змінилось. Можливо коротша лавка запасних у Олександра Лисенка зіграла злий жарт з ним, а можливо Андрій Кристич – менеджер «Агромату», був більш переконливий у своїх настановах на другий тайм.

Прикрої помилки допустився голкіпер «любартівців»,  який хотів розвинути швидку контратаку  та помилково викинув м’яч прямісінько на ногу супернику. Таким «подарунком» скористався Назар Сеник, влучно пробивши по центру воріт. Забитий м’яч вселив оптимізм у гравців «Агромату» та ті раз у раз створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. Згодом лідер атаки «сантехників»  Назар Сеник оформив дубль, швидко зорієнтувався після розіграшу аута та без вагань пробив під поперечку – голкіпер був безсилий. На що «білі» спромоглися відповісти лише нереалізованими потенційно гольовими моментами Дениса Рудика – який не забив з лінії воріт та братів Ткачуків яким також забракло влучності.

Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «Агромату». Рівно за тиждень нас чекає матч-відповідь, де ми побачимо другого фіналіста «солодких» перегонів.