Гра


14: 33

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Кузнєцов Д.




Про гру:

Початок поєдинку навіював оптимізм гравцям «КроШу» – перед матчем команду підбадьорили бронзовими медалями регулярного чемпіонату Другої ліги, а суперники з «Волині-АТО» прибули на матч лише з одним запасним гравцем, тож «заводська» команда мала усі шанси розвити успіх першого матчу (тоді номінальні гості звітного поєдинку мінімально перемогли – 3:2).

І з перших хвилин гравці «КроШу» почали робити свою справу – уже в дебюті матчу точним ударом відкрив рахунок Вікентій Голіщев. Уже за декілька хвилин він же міг робити дубль, однак не влучив у порожній кут після прострілу партнера по команді. Гравці «Волині-АТО» намагалися протиставити щось опонентам, однак атакувальні потуги Андрія Ляшука були недостатніми, а от Валерій Криницький зумів проштовхнути м’яч у сітку повз голкіпера та сформувати на табло рахунок першого тайму – 0:2.

Хто б міг подумати, наскільки перевернеться гра з ніг на голову після перерви?! Уже на першій хвилині другого тайму за фол біля власного карного майданчика другу жовту отримав Валерій Криницький, а Андрій Ляшук миттєво реалізував штрафний удар, таким чином вирівнявши склади команд – 1:2. Протягом усього матчу «дев’ятка» АТО-вців був головною рушійною силою своєї команди в атаці, і на 18-й хвилині, попередньо влучивши у стійку, Андрій «запалив» на табло другу двійку! «Воїни» піймали справжній кураж, забувши про фактичну відсутність запасних гравців, а той-таки Ляшук продовжив феєрити, віддавши асисти спочатку на Василя Бичка, а потім на Руслана Дужука – 4:2!

У «КроШу» лишалося дві хвилини, аби бодай перевести гру до серії пенальті, і команда пішла атакувати у п’ять польових. І це спрацювало: якщо Вікентій Голіщев якимось дивом не влучив фактично з метра у порожній кут, то Андрій Наконечний зумів забити рятівний гол для «заводської» команди. А далі футзальна доля трохи зіпсувала шикарний поєдинок Андрієві Ляшуку – спочатку за декілька секунд до фінального свистка він не зумів вивести свою команду до півфіналу Другої ліги під час виходу віч-на-віч з голкіпером, а потім у серії пенальті м’яч після його удару почергово влучив у кожну із бокових стійок та вилетів у поле! Цей промах так і лишився єдиним у післяматчевій лотереї, тож «КроШу» не без пригод крокує до півфіналу, а героїзму «Волині-АТО» не вистачило зовсім трохи фарту, аби виявитися результативним та вивести до наступного раунду саме «Воїнів»…