Гра


14: 52

Удари по воротах:

23
:
23

Удари у рамку воріт:

13
:
9

Сейви:

6
:
9

Фоли:

9
:
9

Хомич Олена, Журибіда Володимир, Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Кузнєцов Д.




Про гру:

 Ще один поєдинок Другої ліги з розривом у один м’яч в першій частині обіцяв бути цікавим та напруженим. У «Трейдерс» виднілась відсутність декількох гравців, тоді як гравці «Джоми» змушені були обходитися без автора переможного гола першого матчу Романа Степанова.

Щоправда, і без свого досвідченого голеадора представники іспанського спортивного бренду досить швидко відкрили рахунок – уже на 2-й хвилині точного удару по воротах суперників завдав Василь Лівак. Номінальні гості побігли відігруватися, однак Артем Пашківський та Сергій Трофимчук не реалізували виходи віч-на-віч з голкіпером. А от Іван Редько з «Джоми» виборов м’яч після розіграшу кутового та хорошим ударом з лівої не залишив шансів Олександру Шпаруку – 2:0.

Такий розвиток подій міг стати справжнім психологічним ударом по команді «Трейдерс», однак, навпаки, по-спортивному розізлив гостей, які зуміли до перерви кардинально змінити не лише хід гри, а й її рахунок. Спочатку перший гол гарним і потужним вистрілом з носка відквитав Микола Фещук. Уже за дві хвилини найспритнішим у карній зоні «Джоми» виявився Едуард Войтюк, який з близької відстані таки переправив «кулястого» у сітку воріт – 2:2! У відповідь свої шанси не реалізували Василь Лівак та Володимир Крисько, а от Сергій Трофимчук з команди гостей вдало вибіг у контратаку та пустив м’яч прямісінько крізь голкіпера, сформувавши підсумковий рахунок тайму – 2:3!

Гравці «Джоми» дуже добре увійшли у другий тайм, а Віталій Тележинський уже на 15-й хвилині зрівняв рахунок своїм точним ударом. Утім, «карусель» в матчі уже була запущена у першому таймі, тож ударом на удар «Укладачі угод» відповіли дуже швидко і в шикарному стилі – удар з льоту від Едуарда Войтюка має всі шанси потрапити до тижневого хіт-параду голів – 3:4. Велетень «біло-синіх» Тележинський знову відновив паритет у матчі, з гострого кута буквально прошивши Шпарука, однак і на цей гол у суперників була відповідь – Сергій Трофимчук приєднався до Едуарда Войтюка та вищезгаданого Тележинського у справі оформлення «дублів» - 4:5.

З таким рахунком і завершився основний час поєдинку, а у післяматчевій лотереї настав час для феєрії голкіпера «Трейдерс» Олександра Шпарука, який у шикарному стилі потягнув удари Василя Лівака та Володимира Криська та вивів свою команду до півфіналу змагань, ну а «Джома», у свою чергу, тепер побореться за Кубок Прогресу.