Гра


1: 0

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Голоскоков С.




Про гру:

Не встиг суддя-інформатор оголосити склади граючих команд, як суперники обмінялися гострими моментами – м’яч в обох моментах дивом не перетнув лінію воріт. На майданчику запанував його величність ФУТЗАЛ. Хорівська «Надія» традиційно робила ставку на контроль м’яча та позиційні атаки, а ковельський колектив будував свої атаки через лідера команди – кремезного Івана Мучака. Саме Іван міг краще розпорядитися «кулястим» під час атаки 2 в 1 за 2 хвилини до сирени. А перед цим моментом подією №1 в хіт-параді «гостроти» було попадання у стійку гравцем «Надії». Хоча пізніше хлопці з Хоріва якимось дивом не попали у порожні ворота. Перша половина так і залишилася «сухою», а на табло горіли нулі.

Послухавши п’ять хвилин музику глядачі продовжили спостерігати за розвитком подій у матчі, а гравці, послухавши настанови тренерів, продовжили боротьбу за три очки. У дебюті тайму №2 потенціал «Надії» став перетворюватися в матеріальні здобутки. Три потужних удари «народили» перший гол, як з’ясувалося далі єдиний. Два постріли влучили у стійки, по черзі в праву та ліву, а третій таки влетів у сітку після удару з розвороту Назарія Цимбаляка.

Гра далі тривала «сполохами», а за п’ять хвилин до закінчення навіть ледь не вибухнула у бійку між гравцями, але все скінчилося тривіальною штовханиною. Моменти виникали біля обох воріт, але побувати у сітці воріт «селекту» в звітній грі не судилося.

1:0 мінімальна перемога діючого чемпіона, котрий після 3-го туру одноосібно очолив турнірну таблицю.