Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

 Ньюсмейкер «Ярмарку футзалу» проти бронзового призера Регулярного чемпіонату ще у чвертьфіналі проявили свої найкращі якості. «Річники» в першому матчі 1/4-ї плей-офф поступилися другому «Респекту» з рахунком 2:4, але за тиждень впевнено реваншувалися – 7:1. А «західники» вирішили ще більш складне завдання. Після поразки в першому раунді 2:6 від ФК «Пірванче» лучани зуміли вирівняти ситуацію, вигравши 5:1 та забивши на м’яч більше у серії післяматчевих пенальті 6:5. Тому очікувати пересічного протистояння в боротьбі таких суперників вболівальникам не доводилося.

Рівненське дербі на Волині розпочалося жваво та на контркурсах. Суперники з бажанням йшли у наступ, але перший гол глядачі побачили лише у середині тайму. Атаку FC «Hawest» правим флангом завершив Назар Юхимюк та вивів гостей вперед - 0:1.

Наступних результативних подій у принциповому протистоянні довелося чекати майже до самої перерви. Одна з чисельних атак номінальних господарів майданчика завершилася прострілом на дальню стійку, де у ролі бомбардира виступив один з гравців «Хавесту», зрізавши м’яч у власні ворота. Після автоголу до перерви за 9 секунд залишку ігрового часу нічого суттєвого на паркеті СК «Арена Спорт» більше не сталося.

Після відпочинку суперникам знадобилося лише 4 хвилини, аби знову змінити рахунок. Атаку FC «Hawest» потужним пострілом завершив активний Ігор Білітюк – 1:2. А за кілька хвилин Вадим Сімухов з Демидівки вдало завершив багатоходівку «річників» та відновив паритет.

Рівна гра з рівними шансами на успіх тривала і далі, тримаючи у напруженні, як самих учасників дербі, так і їх прихильників. Суперники брали тайм-аути, радилися, але нічийний рахунок протримався аж до 24-ї хвилини, коли комбінацію партнерів по команді завершив автор дублю і за сумісництвом кращий гравець матчу Ігор Білітюк. Мінімальна перемога 3:2 робить фаворитом FC «Hawest», але все одно основна боротьба попереду.