Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Горун В./Кузнєцов Д.




Про гру:

 У матчі регулярного чемпіонату між цими командами успіх святкували у підсумку золоті медалісти першості з «Арсенала» (2:1). Звісно ж, як мінімум повторити той результат автор тоді переможного гола Олександр Скопик та його команда хотіли й цього разу.

Утім, гравці «Прип’яті» у звітному поєдинку діяли дуже організовано в обороні, при цьому «поколюючи» суперників дуже небезпечними атаками. Після однієї з таких потужного і точного удару по воротах «Арсенала» завдав Богдан Солов’янчик – 0:1. Його партнер по команді Олександр Крисько після цього змарнував дуже хорошу нагоду для того, аби подвоїти рахунок. Під кінець першого тайму «Арсенал» прокинувся, однак зусиль найкращого гравця Третьої ліги минулого уік-енду Олександра Корнійчука та його партнерів для гола до перерви не вистачило.

А на початку другого тайму знову святкували футзалісти з Любешова – Олександр Крисько вдало зіграв на добиванні. «Каноніри» робили усе для того, аби врятувати матч – Дмитро Зінкевич двічі своїми ударами не змусив капітулювати голкіпера, а Олександр Скопик пробив повз «дев’ятку» воріт «Прип’яті», а на 23-й хвилині доля зустрічі була вирішена після точного удару Богдана Солов’янчика, який оформив дубль. Номінальних господарів поєдинку вистачило лише на гол престижу у виконанні Романа Ващука за п’ять секунд до фінального свистка – 1:3. Утім, саме цей гол, можливо, таки подарував «Арсеналу» хоч якусь надію перед матчем-відповіддю…