Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Горун В./Кузнєцов Д.




Про гру:

 У регулярній першості ці команди розпочинали сезон у Третій лізі особистим поєдинком. Тоді сильнішими були хлопці із Млинівського району (5:2), а в підсумку обидві команди жорстоко «рубалися» заочно за якнайвищі місця у дивізіоні – й обидві завершили «регулярку» з медалями.

У звітному протистоянні очікувалося багато голів – у чвертьфінальних поєдинках «Атлетік» забив своїм суперникам 15 голів за два матчі, а «Olam Kesef» – тринадцять! Утім, в особистому протистоянні обидва колективи зіграли з оглядкою на безпеку власних воріт. Не дивно, що у першому таймі було не так багато гольових можливостей – у номінальних гостей не змогли переграти голкіпера своїми ударами Сергій Левчук та Ігор Єпіфанов, а у «Атлетіка» не реалізував дуель з голкіпером Олег Фенюк. Тож відпочивати команди пішли без забитих голів.

Після перерви хлопці з Млинівського району могли швидко відкрити рахунок, однак Володимир Ремчук не зумів переграти голкіпера гостей. Наступний всплеск активності обох команд прийшовся на середину тайму і менш ніж за хвилину вони обмінялися взяттями воріт. Спочатку гарний удар у дальній кут вдався Олег Ветлянчуку з «Olam Kesef», а вже в наступній атаці йому відповів Андрій Місюкевич, який виявився у потрібному місці в потрібний час і заштовхав м’яч у сітку – 1:1. Наприкінці матчу «Атлетік» міг вирвати вольовий успіх, однак Сергій Левчук та Олег Фенюк своїми моментами не скористалися, тож долю путівки до фіналу команди відклали на матч-відповідь.