Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Онищук Ю.




Про гру:

 У рівненському дербі команда «Olam-Kеsef Sport» предаствляє с. Острожець, а їхні візаві та географічні сусіди «Атлетік» родом із смт. Млинів. Друга гра, першого півфіналу плей-офф  Чемпіонату Волині у Третій лізі видалась набагато щедріша на гольові моменти, а ніж суботній матч у виконанні цих же колективів. До речі у першій грі команди «розписали мирову»  -  1:1.

З перших хвилин матчу в гру включились «атлетівці», чого не скажеш про їх суперника. І уже в дебюті гри свою воротарську  майстерність демонстрував Олександр Мосійчук – голкіпер «Olam-Kеsef Sport». Небезпечними і дещо схожими по манері мали обидві команди, де в останню мить у відчайдушних підкатах захисники виносили м’яч з «ленточки». В середині першої тринадцятихвилинки «бульдоги все ж прокинулись» та почали сторювати загрозу воротам суперника, але успіхом вони не увінчались. Та команди пішли на перерву при нічийному рахунку.

Другий тайм розпочався по сценарію першого: «Атлетік» атакував, а «оламівці» робили акцент на оборону та стрімкі контратаки. Згодом після чергової атаки «червоно-чорні» отримали право на шестиметровий удар після гри рукою одного із захисників. До м’яча підійшов Андрій Місюкевич та вирішив пробити по-центру воріт і не реалізував пенальті, але на добиванні першим був його партнер Денис Фоменко, який влучно пробив над лежачим воротарем. Після цього, як кажуть «понеслось». «Бульдоги»  побігли відігруватись і після «обрізки» у центрі майданчика отримали «контру» яку реалізував Роман Зух. За кілька митєвостей Павло Старушкевич пробив у «домік» голкіперу «оламівців» та збільшив рахунок до 3:0. А в наступній атаці прудконогий Павло Старушкевич віддав гольову передачу Роману Зуху який оформив «дубль».

Під завісу зустрічі острожчани все ж «розмочили» рахунок. Голами відзначились Сергій Ільчук з шестиметрової позначки та Тарлан Гаджиєв. Фінальний свисток зафіксував перемогу гостей з Млинова з рахунокм 4:2, що свідчило що саме вони за сумою двох матчів крокують у фінал, де зіграють із ФК «Арсенал».