Гра


7: 6

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Як показала практика подій у плей-офф Четвертої ліги, перевага у два м’ячі в двораундових розборках претендентів на титул Асболютного чемпіона ще не є гарантією загального успіху. З огляду на це суперники і побудували тактику на гру. «Вілія» намагалася більше атакувати, а лучани ловили опонентів на помилках.

Спочатку дивідендів більше давали контратакуючі дії ФК «Фенікс ДПЗ», коли кращий гравець матчу Андрій Лобанов та Дмитро Пітальов відзначилися забитими м’ячами. Але ближче до перерви Коршовець також долучився до гольової справи і стараннями Миколи Мельника та свого кращого виконавця Сергія Ткаченка рахунок скоротили до мінімуму, адже Дмитро Пітальов встиг оформити дубль. До речі, дублів у матчі сталося аж 4, та й без хет-трику в поєдинку не обійшлося. Але все це відбувалося вже після перерви.

Спроби «ДПЗшників» втримати комфортну перевагу за сумою двох поєдинків призвели до гольових «гойдалок», що так подобаються глядачам. В обміні влучними пострілами свої дублі вписали в ігровий протокол лучанин Андрій Лобанов та Микола Мельник з Ігорем Прудніковим, котрі захищають кольори клубу «Вілія».

Розв’язка драматичного протистояння за законами футзального жанру відбулася в останні миттєвості поєдинку двох гідних суперників. Після обміну голами на 25-й хвилині гри на табло горів рахунок 7:6 на користь коршовецького колективу і для того, щоб зрівняти результат за сумою двобою господарям необхідно було забити ще один м’яч. Лучани відверто нервували і встигли набрати критичну кількість фолів, яка на останній хвилині трансформувалася в шосте порушення та дабл-пенальті. До десятиметрової позначки підійшов автор хет-трику Сергій Ткаченко. Бомбардир пробив потужно, але «селект» у сітку так і не потрапив, що в свою чергу залишило «Вілію» за межами фіналу Четвертої ліги. За звання Абсолютного чемпіона області побореться їх суперник ФК «Фенікс ДПЗ», якому протистоятиме наступного вік-енду ФК «Стир» з Демидівки.