Гра


23: 51

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

На відміну від Четвертої ліги, у Третій за звання абсолютного чемпіона змагалися дві найкращі команди регулярної першості. І незважаючи на статус фаворитів, у першому поєдинку гравці з Млинівського району зуміли здивувати «Арсенал». Тож цього разу Олександр Скопик та компанія воліли повторити успіх регулярного чемпіонату – тоді синьо-чорна команда виграла фактично чемпіонський матч з рахунком 7:4.

Свою роботу лідер і ще до фіналу визначений найкращий гравець Третьої ліги – Олександр Скопик – почав робити з перших хвилин, відкривши рахунок ще до того, як диктор зачитав склади обох команд. «Каноніри» показали неймовірне бажання розібратися із долею фінальної дуелі уже в першому таймі матчу-відповіді, а після численних нереалізованих моментів того-таки Скопика та Романа Ващука їх колега Олександр Корнійчук таки подвоїв перевагу гостей – 0:2. Гравці «Атлетіка» прокинулися у середині тайму – Роман Зух у дуелі переграв голкіпера суперників, відквитавши один гол, а Володимир Ремчук одразу ледь не зрівняв рахунок, однак Роман Родзінський його удар потягнув. Ближче до завершення тайму «Арсенал» знову увімкнув максимальні обороти і це призвело спочатку до шикарного точного удару в «дев’ятку» від Василя Порванського, а потім – до реалізованого Скопиком виходу віч-на-віч з голкіпером – 1:4.

Не зупинився «Арсенал» і після перерви – на 15-й хвилині точний удар із середньої дистанції вдався Юрію Марчуку. Тільки за рахунку 1:5 «Арсенал» зосередився на обороні власних воріт, часто вистрілюючи гострими контратаками, у яких могли вирішувати долю фінального протистояння. І дарма не вирішили, адже на останній хвилині гри сталося те, за що ми й любимо футзал – «Атлетік» пішов ва-банк і за 50 секунд до фінального свистка Дмитро Галадей відіграв один гол. Номінальні господарі побігли пресингувати опонентів та швидко організували ще одну гольову атаку – Олег Фенюк віддав гольову передачу на Олега Сидорчука – 3:5!

Серію пенальті голкіпери обох команд – Роман Родзінський з «Арсенала» та Борис Веремчук з «Атлетіка» – розпочали із сейвів, а потім суперники обмінялися голами. На третій спробі Веремчук потягнув удар лідера «Арсенала» Олександра Скопика, а у відповідь Володимир Ремчук був точним. Диво-порятунок «Атлетіка» з надзвичайними емоціями, і в підсумку команди розділили між собою звання переможців регулярної та абсолютної першостей чемпіонату Волині у Третій лізі!