Гра


Фінал

Кубок Прогресу, Майданчик ПАРКЕТ
4: 7

Хронометрист / Делегат:

Алексюк Р. Голоскоков С.




Про гру:

«Прогресивний» фінал розпочався у високому темпі та з бажанням обох  суперників відзначитися забитими голами чим швидше. Вже у дебюті команди обмінялися низкою моментів, перевіривши готовність голкіперів до завершального матчу сезону. А перший гол стався на 4-й хвилині, коли Михайло Запорожець зумів переправити «селект» у сітку воріт лучан.

Команда іспанського спортивного бренду спробувала швидко відігратися, але в підсумку наразилася кілька гострих контр випадів. Спочатку Вадим Мойсеєв подвоїв рахунок, а далі забивний Володимир Чайка оформив дубль та наблизив ФК «Духче» до золотого дублю. До звання абсолютних чемпіонів Другої ліги гості явно мріяли додати титул володарів Кубку Прогресу і на останок тайму Антон Чайка забив п’ятий гол, що практично вирішило долю протистояння.

По перерві за відродження інтриги взявся досвідчений «джомовець» Віталій Тележинський, який спочатку невдало пробив штрафний, але за мить виправився у більш складній ситуації, відірвавши «круглястого» у рамку. Щоправда, за хвилину гандикап у п’янять м’ячів відновився, адже Валерій Дудар з ФК «Духче» без протидії суперника пройшов центром майданчика та переграв голкіпера лучан Олександра Тимощука - 1:6.

Гра остаточно розкрилася і опоненти перестали особливо дбати про захист, зосередившись на атакувальних діях. В обміні «уколами» більш вдалими виявилися господарі, котрі згадали про гольові здобутки. Спочатку Володимир Крисько вдало розпорядився моментом, а за дві хвилини Вадим Корень майстерно переграв голкіпера гостей – 3:6. Після цієї події на паркеті з’явився п’ятий польовий гравець і на 21-й хвилині затяжну атаку господарів завершив автор дублю Вадим Корень. Дистанція гольових  перегонів скоротилася до двох пунктів, а з нею відродилася і надія команди «Joma-Луцьк» на позитивний підсумок. Хоча часу лишалося все менше, а емоцій все більше. Проте організувати справжній камбек лучанам так і не вдалося. Топільчанин Вадим Мойсеєв оформив черговий дуль у матчі та поставив переможну крапку в фіналі Кубку Прогресу.