Гра


Фінал

Кубок Мрії, Майданчик ПАРКЕТ
2: 3

Хронометрист / Делегат:

Голоскоков С




Про гру:

Фінал Кубку Мрії як і в Кубках АМФВ та Прогресу зібрав на майданчику СК «Арена Спорт» учасників вирішального двобою Абсолютного чемпіонату Волині у Четвертій лізі, де лучани за підсумком двох матчів виявилися сильнішими за представників Рівненщини. І ось ще одне чергове побачення гідних суперників, де фаворитом виступали «ДПЗшники». Проте першими рахунок вже на 3-й хвилині відкрили «річники». Кращий гравець Четвертої ліги за підсумками сезону 2019/2020 Сергій Цимбалюк скористався нагодою та відправив «селект» у сітку воріт суперника 1:0. В середині тайму «Стир» міг зробити заявку на перемогу, але після ударів гравців з Демидівки «селект» двічі влучив у каркас воріт. Протистояння сьомої та восьмої команди «регулярки» тримало у напрузі глядачів до завершення першого тайму, в якому суперники створили цілу низку моментів, а ось голом на 1-й хвилині зумів відзначитися лише «річник» Василь Пастух.

По перерві номінальні гості вже на перших секундах могли збільшити перевагу над лучанами, але своєю нагодою не скористалися. Так само, як і «феніксівці», які не зуміли переграти кіпера демидівців. Проте на 19-й хвилині рахунок зрівнявся. «Чорні» протягом хвилини двічі вивели на ударні позиції Андрія Янко та Сергія Видрича і на табло запалали цифри 2:2.

Стало цікавіше. Темп збільшився. Зросла кількість фолів та емоцій. І чим менше лишалося часу до фінального свистка, тим сильніше зростало напруження на паркеті СК «Арена Спорт». За дві с половиною хвилини до свистка лучанин Денис Крячко у швидкій атаці зумів влучити у дальній кут воріт «річників» і подарував своїй команді другий трофей сезону та титул володаря Кубку Мрії.