Гра


1 тур

Friends Futsal Fest, Майданчик ПАРКЕТ
1: 2

Про гру:

 У суботу в стартовому поєдинку фесту на майданчик вийшли команди «Юрінновація» Київ та луцький «КроШу». Столичний колектив, який до речі є єдиним колективом, котрий взяв участь в усіх «дружніх турнірах», зі стартовим свистком арбітра матчу пішов у наступ та створив низку моментів. Але м’яч на 5-й хвилині влетів у протилежні ворота. 0:1 – у рахунку повели лучани після голу Олега Бурця.
Щоправда мінімальна перевага протрималася недовго і за три хвилини рахунок став рівним, адже вдалий розіграш ауту дозволив «інноватору» Івану Савинку загнати кулястого в сітку воріт «волошкових». До сигналу на перерву гольових подій більше не відбувалося. Черговий гол вболівальники побачили на початку другого тайму, коли черговий удар лучан із середньої дистанції у виконанні Андрія Наконечного застав зненацька голкіпера киян – 1:2.
Заводська команда після цієї події стала ще компактніше діяти в захисті та в першу чергу вирішила зберегти власні ворота. Номінальні господарі великими силами пішли вперед та навіть замінили кіпера на п’ятого польового гравця. Кілька разів «селект» лише дивом не пересік смугу воріт луцької команди, а час все спливав. І нарешті пролунав фінальний свисток, котрий сповістив, що в дебютній грі перемогла команда «КроШу».