Гра


1 тур

Friends Futsal Fest, Майданчик ПАРКЕТ
2: 1

Про гру:

 В третьому поєдинку відбірної частини «Friends Futsal Fest» жереб звів кращу команду Волині та минулорічного переможця турніру ФК «Любарт» та фіналіста чемпіонату в Четвертій лізі ФК «Стир». Демидівській команді протистояв справжній «монстр», адже лучани у фінішувавшому сезоні окрім абсолютного золота та срібла «регулярки» Суперліги мірявся силами із поважними суперниками у Другій лізі чемпіонату України. Проте за тотальної переваги лучан «річники» виглядали доволі гідно, компактно захищалися і за першої нагоди контратакували. У першій половині гри м’яч лише раз побував у сітці воріт гостей після ефектного соло легенди нашого футзалу Сергія Піддубного.
На перших хвилинах другого тайму ФК «Стир» мав нагоду стати автором локальної сенсації, але не зумів довести контратаку до логічного завершення. За кілька хвилин Олександр Шитов у складі «князів» наважився на удар із середньої дистанції і «селект» від стійки влетів у рамку – 2:0.
Все? Ні. Демидівка і не думала здаватися. Більше того, «річник» Олег Ткачук зумів завершити комбінацію одноклубників влучним пострілом у дальній кут. А ще за кілька хвилин черговий випад ФК «Стир» міг закінчитися ще одним взяттям воріт, але не судилося. З мінімальним рахунком 2:1 переміг фаворит.