Гра


3 тур

Friends Futsal Fest, Майданчик ПАРКЕТ
4: 3

Про гру:

 В завершальному матчі відбірного етапу турніру «Friends Futsal Fest» в матчі групи «В» між «КроШу» та ФК «Фенікс» мала визначитися доля путівок до плей-офф Вищої та Першої ліг, адже першу сходинку в «турнірці» за собою забронював FC «Respect», а столична «Юрінновація» вже отримала у суперники за втішним півфіналом представника групи «А» - колектив ФК «Стир». Турнірна ситуація дозволяла дещо вільніше почуватися гравцям ФК «Фенікс», яких в звітному поєдинку влаштовував навіть нічийний результат. Можливо цей факт дещо розслабив номінальних гостей і моторний Вікентій Голишев відкрив рахунок на користь «заводської» команди.
Перевага протрималася недовго. За фол останньої надії було вилучено голкіпера «КроШу» і пенальті бездоганно реалізував його візаві Дмитро Роюк. Але нічия явно не до вподоби була Ігорю Шевельову і господарі знову повели у рахунку. Цифри рахунку 2:1 горіли на табло недовго, адже Юрій Куран збільшив перевагу «волошкових» ще на один пункт.
По перерві гра на зустрічних курсах тримала у напруженні вболівальників обох команд. Гол Сергія Дорецького в середині тайму викликав суперечки, але арбітри взяття воріт зарахували і рахунок став 3:2. Питання щодо переможця зустрічі фактично зняв Ігор Шевельов, забивши у власному фірмовому стилі гол з дальньої дистанції. Гол «феніксівця» Олександра Терещука вже кардинально ситуацію змінити не міг.