Гра


3: 2

Про гру:

Перед початком поєдинку за третє місце у Першій лізі подяку від АМФВ за розвиток футзалу отримав гравець київської «Юрінновації» Віталій Мамчур, який разом із Русланом Корпошем п’ять років тому організували перший турнір у Луцьку «Friends Futsal Fest», що зайняв гідне місце у переліку змагань Асоціації футзалу Волині. Всі п’ять років столична команда знаходить можливість для поїздки в обласний центр, аби помірятися силами із нашими місцевими командами.
«Бронзова» гра почалася у середньому темпі та без особливих загострень. Суперники багато часу проводили у позиційному наступі. Темп остаточно впав і очікування голів заставило нудьгувати більшу частину глядачів. Лише супер-фан Михайло Кардаш махав клубним шарфом чи то у підтримку «Олімпа», чи то у режимі власного кондиціювання. Коли до завершення тайму лишалося 4 секунди лучани спробували організувати атаку із п’ятим польовим, але наразилися на гол у порожню рамку на останній секунді. Автором єдиної цікавинки першої половини гри став Віталій Мельничук.
По перерві першим номером у гру увійшов «Олімп», який багато часу проводив на половині киян. «Антична» команда довгий час шукали ключ від воріт «інноваторів», але м’яч вперто не хотів летіти у рамку. В середині тайму пружина захисту киян двічі розпрямилася і рахунок став 3:0 на користь номінальних господарів. Спочатку Іван Савинюк впритул розстріляв ворота лучан, а за хвилину не схибив Віталій Мельничук та оформив дубль. Ближче до закінчення Олег Мартин з лівого флангу атаки таки влучив у сітку, а за пів хвилини Олег остаточно відродив інтригу - 3:2. Але «Юрінновація» перевагу втримала і стала бронзовим призером у Першій лізі.