Гра


1: 5

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Голоскоков С.




Про гру:

Чергове луцьке дербі вечірньої пори зібрало чимало вболівальників, котрі на власні очі прийшли подивитися протистояння між «Мідасом» та «Динамо». Послідовники славетного клубу з Києва на перших хвилин зловили атакувальний кураж і проводили час у позиційному наступі. «Царський» клуб відповідав гострими випадами, що собливої небезпеки не приховували. Затяжний штурм динамівців здавалося зійшов нанівець, як  спокійна течія поєдинку вибухнула голом. Діючий арбітр, чиновник ФФВ та АМФВ, а в звітному епізоді просто гравець «Динамо» Володимир Журибіда за 6 хвилин до кінця тайму наважився на дальній удар з лівого флангу атаки, котрий «прошив» голкіпера та дозволив хронометристу запалити одиничку в гостьовій частині табло.

До кінця першої половини картина на майданчику суттєво не змінювалася. Виключенням став лише гол Андрія Бойка. Чергова атака синьо-білих закінчилася проходом у центральній зоні Богдана Турчика та Андрія. Футзалісти навіть заважали один одному, але «пушка» 22-го номера влучила в сітку.

По перерві кардинальних змін у сценарії матчу не передбачалося. Луцьке «Динамо» продовжило тиснути, а амбітні господарі майданчика агресивно відповідали. Третій арбітр робив статистичні позначки в протоколі про удари по воротах, як з’явилася можливість занотувати дубль Андрія Бойко, котрий впритул реалізував один з багатьох моментів для взяття воріт.

3:0 – вагома заявка на перемогу. Але «Мідас» не здався. За 5 хвилин до сигналу про закінчення матчу Віталі Пшонік скоротив відставання у голах, а за мить господарі могли і подвоїти рахунок. Не судилося. Суперник відповів ударом в стійку Богдана Турчика, який дивом не поцілив у мішень.

За хвилину до завершення гри для волошково-білих все закінчилося. Незламний «Мідас» пішов на штурм динамівських воріт із 5-м польовим і «нарвався» на футзальний аперкот (не плутати із екс-назвою ковельської команди) – два влучних удари в рамку. «Динамо» здобуло чергову перемогу і залишилося у коаліції лідерів ліги.