Гра


2: 7

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р. / Голоскоков С.




Про гру:

Не зважаючи на ветеранський статус, «Володимирівка» в усіх зіграних поєдинках демонструє юнацьку спритність та молодецьку жагу до перемог. Зустріч з «Авангардом 040» відразу розпочалася на максимальних швидкостях та контркурсах. Хоча в діях підопічних Олександра Тищенка відчувалась втома від участі в «Дружбі без кордонів». Попри все суперники по черзі радували глядачів гострими моментами та грою голкіперів.

На майданчику вирували події, а на табло горіли нулі. До 9-ї хвилини «волошкові» мали чудові нагоди для взяття воріт, але в підсумку пропустили самі. «Португалець» з 40-го кварталу Сегій Вереніч через ближній кут запхав кулястого у сітку ветеранської команди. За хвилину до відпочинку  Олександр Міх подвоїв результат, а володимирець Максим Обертас навіть встиг рахунок «розмочити».

На 1-й хвилині другого тайму в протоколі гри вже значилися «двійки» бойової нічиєї та прізвище автора голу – Дмитра Перванчука. А ще за кілька хвилин у звукових колонках знову зазвучав гольовий «джингл» на честь красивого завершення «трьох ходівки», що закінчилася пострілом Миколи Музики. Символічно.

Далі дублем відзначився Богдан Гринчук з 40-го. За шість хвилин до фінального свистка арбітрів та за рахунку 2:5 «Володимирівка» пішла ва-банк з Максимом Обертасом у якості воротаря-«мотали». Кому з команд це створило більші проблеми питання спірне, а ле мяч після удару Олександра Міха опинився у воротах колективу з Володимир-Волинського району. А пізніше і штатний голкіпер «Володимирівки» повернувся до виконання своїх прямих обов’язків. Суперник намагався розвинути успіх і заставив захист ветеранів «чуданути» ще раз. Автогол, що підсумував протистояння, став останньою крапкою в двобої. 7:2 на користь «Авангарду 040».