Гра


1 тур

Agromat CUP, Майданчик ПАРКЕТ
5: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О.




Про гру:

 

Динамо – SEAPS 5:3

Вже у стартовому поєдинку глядачам на трибунах СК «Арена Спорт» нудьгувати не довелося. Некиївські динамівці в дещо експериментальному складі розпочали гру в дві четвірки і до половини першого тайму відверто домінували на майданчику, постійно перевіряючи майстерність голкіпера гостей. Проте м’яч після швидкої контратаки гравців команди «SEAPS» влетів у ворота лучан.

За кілька хвилин паритет було відновлено, адже досвідчений Микола Казьмирук в одній з чисельних атак знайшов шпарину у частоколі ніг та пробив голкіпера «синьо-жовтих». Здавалося «Динамо» швидко розів’є успіх, але потужний постріл Андрія Бородаренка з лівого флангу атаки киян виявився не тільки ефектним, але й ефективним - 1:2.

Лучани ще збільшили тиск на ворота суперника, заставляючи останніх відчайдушно відбиватися і не завжди у рамках правил. Критична кількість фолів під кінець першої половини гри призвела до дабл-пенальті, котрі дивідендів «Динамо» не принесли. На відпочинок команди пішли за мінімальної переваги киян.

Перерва явно пішла на користь місцевим футзалістам, котрі вже у дебюті другого тайму вийшли вперед у рахунку. Учасник Кубку України в складі команди «Теремно Хліб» Дмитро Бурковський зірвав овації трибун ударом зльоту в сітку, а пізніше оформив дубль та вивів своїх тимчасових одноклубників вперед у рахунку.

Далі Микола Казьмирук зробив другий дубль, на який «SEAPS» відповів дублем Олега Старосвітського. Але на більше гостей не вистачило. Остаточну переможну крапку в дебютному поєдинку поставив забивний екс-гравець МФК «РадиМо» Володимир Чайка.