Гра


1 тур

Agromat CUP, Майданчик ПАРКЕТ
2: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О.




Про гру:

 

Рівнестандарт – Кураж 2:1

Другий поєдинок групи «А» між найсильнішою командою Рівненщини та місцевим клубом «Кураж» вже у дебюті відзначився гольовою подією. Добре відомий волинянам по виступам за МФК «Хорів» Дмитро Ситник потужним пострілом з дальньої дистанції вже на 2-й хвилині зустрічі відкрив рахунок.

Такий розвиток подій не збентежив лучан, котрі на кожну атаку суперника намагалися дати адекватну відповідь. На 9-й хвилині першого тайму Олександр Повідзьон отримав м’яч від голкіпера та протягнув його майже через весь майданчик до воріт «стандартівців», де здавалося втратив його. Але пресинг захисників рівненчан збоку Романа Крота дозволив 22-му номеру переграти голкіпера, котрий явно перетримав «селект» у ногах після пасу захисника. Рахунок 1:1 став підсумком першої половини гри.

По перерві події на паркеті СК «Арена Спорт» кардинальних змін не зазнали. Команди-суперниці вперто шукали щастя біля чужих воріт і спрогнозувати переможця було дуже важко. Розв’язка сталася на 17-й хвилині коли затяжна атака клубу «Рівнестандарт» завершилася пасом на «стовпа», у ролі якого виступив Артем Мартиненко. Гравець із сусіднього обласного центру вдало прийняв м’яч, розвернувся та влучно пробив, подарувавши перемогу своїй команді з рахунком 2:1.